Remedial teachers en Rekenduo

Door wie ga je een goede pan laten testen...juist door een goede kok.

Wie gaat jouw auto nakijken...de vakkundige automonteur. 

Rekenteam vindt dat logisch en zo gingen we met het rekenmemoriespel onder de arm op weg naar de LBRT, de Landelijke Beroepsvereniging van Remedial Teachers. Wij kunnen wel roepen dat Rekenduo zó goed werkt en dat duizenden kinderen, zo niet al tienduizenden kinderen dit met veel plezier ondervinden, maar laat de deskundig en vakkundig onderlegde mensen er ook maar hun review op geven Nou... dat hebben ze gedaan en met trots plaatsen we dit ook.

Al die kinderen, worstelend met cm's, grammen, x-sommen, stress, wanhoop, verlies van zelfvertrouwen, opkomende faalangst, verzin het maar. Het is geweldig om van de kinderen te horen dat ze het nu voor hen zien, het begrijpen, op een rijtje kunnen leggen en vooral ook...met praktijkvoorbeelden uit hun leven.

Stel u eens voor, je bent 10 jaar, komt op school en mag elke dinsdagochtend van 0830-0900 uur op school zelf weten wat je mag gaan doen. En als allereerste actie bij binnenkomst pak je samen met twee of drie klasgenoten de grote oranje doos van Rekenduo om rekenmemorie te gaan spelen. Hoe tof is dat? Je mag gaan spelen en je gaat aan het rekenen, want het is leuk en leerzaam. Welke leerkracht of ouder wordt hier niet dolgelukkig van? Wij wel!